Rekrytering Industri

Rekrytering Industri

Industrisektorn är kraftigt konkurrensutsatt och företag inom industri tenderar att behöva allt flexiblare lösningar. Det finns inom många kompetensområden brist på erfaren personal vilket i vissa fall också försvåras av industrins geografiska utspriddhet.

Avancos har lång erfarenhet av att rekrytera expertkompetens inom industrin såväl i Sverige som internationellt. Vi har god förståelse för branschen och ett upparbetat nätverk av kandidater som vi genom att använda en effektiv process och teknologi kan nå ut till.

Kunskapsområden vi har placerat kandidater inom inkluderar bland annat:

Projektledning
Produktionsplanering
Platschef
Konstruktion
Process- och produktionsteknik
Inköp

Kontakta oss gärna för att få en första översikt av vår process och hur vi kan hjälpa er rekrytera erfaren kompetens. Ni är välkomna att ta del av vårt nätverk för att utforska om vi har någon individ som kan passa er verksamhet.
Ni når oss på mail info@avancos.se eller ring 070 0947494

Klicka gärna på bilderna nedan för att läsa mer om de olika segment vi arbetar inom.

Rekrytering Byggnad

KLICKA HÄR

Rekrytering Industri

KLICKA HÄR

Rekrytering Miljö

KLICKA HÄR

Rekrytering Installation

KLICKA HÄR

Rekrytering Energi

KLICKA HÄR

Rekrytering Infrastruktur

KLICKA HÄR

Just nu utger sig personer falskeligen att arbeta för Avancos och kontaktar individer via Whatsapp och Facebook. Svara inte på de instruktioner som anges.

Om du fått ett misstänkt meddelande så maila gärna en skärmbild av samtalsinformationen eller länken till info@avancos.se samt polisanmäl händelsen Bedrägeri | Polismyndigheten (polisen.se)

This will close in 0 seconds

EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.