Internationell rekrytering

Internationell rekrytering

Med oss får ni en lokal partner med ett globalt nätverk.
Avancos har över 20 års erfarenhet av internationell rekrytering och är väl positionerade att hjälpa företag att expandera till andra länder eller att rekrytera internationell kompetens för att bredda urvalet.
Kontakta oss på mail info@avancos.se eller ring 08-744 11 36

Exempel där vi assisterat kunder inkluderar:

Etablering av Senvion på nederländska och finska marknaden där vi bistått med rekrytering av ny personal i kombination med marknadsdata som inkluderade konkurrensanalys och långsiktig förutsättning för kompetensförsörjning.

Internationellt RPO projekt för Suzlon Wind Energy med 100+ rekryteringar i Nederländerna, Tyskland, Spanien, Danmark, Brasilien, Kina och USA.

Projekt riktade till att globalt sourca och attrahera internationell spetskompetens för bland andra Think AS, ASML BV Owec Tower AS och Enfinity.

Chefs- och Specialistrekrytering

KLICKA HÄR

Rekryterare på plats

KLICKA HÄR

Kandidatsourcing

KLICKA HÄR

Just nu utger sig personer falskeligen att arbeta för Avancos och kontaktar individer via Whatsapp och Facebook. Svara inte på de instruktioner som anges.

Om du fått ett misstänkt meddelande så maila gärna en skärmbild av samtalsinformationen eller länken till info@avancos.se samt polisanmäl händelsen Bedrägeri | Polismyndigheten (polisen.se)

This will close in 0 seconds

EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.