WERVING VOOR DE MILJEUSECTOR

Werving voor de miljeusector

Avancos heeft veel ervaring met het vinden van kandidaten met bijzondere specialisaties en capaciteiten binnen de miljeu sector, bijvoorbeeld voor wat betreft vervuilde grond, EIA, houdbaarheid, en de miljeu aspecten met betrekking tot gebouwen, zoals BREEAM.

Wij maken gebruik van onze netwerken en onze brede ervaring binnen deze industrie om het talent dat wordt gezocht te localiseren, te contacten en aan te trekken. Op deze manier vinden wij kandidaten die snel toegevoegde waarde kunnen bieden aan het bedrijf van onze clienten en aan de projecten die zij zullen gaan begeleiden.

De verschillende specialisaties waarvoor wij kandidaten hebben gevonden zijn o.a.

Specialisten op het gebied van Omgevingsonderzoek van vervuilde gebieden. Miljeu onderzoeks- en beoordelings specialisten. EHS Management diensten, Inspecteurs, Ecologische controleurs, Experts op het gebied van BREEAM, Geotechnische experts, Hydrogeologen, Experts op het gebied van duurzaamheid.

Neem a.u.b. contact met ons op voor meer informatie en om te onderzoeken of wij u kunnen helpen. Misschien kunnen wij u ook van dienst zijn via iemand in ons netwerk die past op uw vacature.

WERVING VOOR DE BOUWSECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INDUSTRIE

KLIK HIER

WERVING VOOR DE MILJEUSECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INSTALLATIE TECHNIEK SECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE ENERGIE SECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE BOUWSECTOR

KLIK HIER

Just nu utger sig personer falskeligen att arbeta för Avancos och kontaktar individer via Whatsapp och Facebook. Svara inte på de instruktioner som anges.

Om du fått ett misstänkt meddelande så maila gärna en skärmbild av samtalsinformationen eller länken till info@avancos.se samt polisanmäl händelsen Bedrägeri | Polismyndigheten (polisen.se)

This will close in 0 seconds

EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.