WERVING VOOR DE INFRASTRUCTURELE SECTOR

Werving voor de infrastructurele sector

Aangezien de infrastructurele sector hard groeit in zowel Zweden als Nederland en steeds meer buitenlandse bedrijven zich in deze landen vestigen, staat de markt van talent onder grote druk.

Avancos beschikt over ervaren consultants die zich hebben gespecialiseerd in de werving van specialisten voor de infrastructurele sector. Wij hebben een solide netwerk, systeem en werkproces waardoor wij ervaren professionals kunnen bereiken. In vele specialisaties kunnen wij zelfs tot 80% van de gekwalificeerde potentiele kandidaten benaderen, waaronder mensen die niet bereikt worden via ouderwetse media zoals advertenties, eigen netwerken of via andere recruiteringskanalen.

De verschillende specialisaties waarvoor wij kandidaten hebben gevonden zijn o.a. : Projectmanagers en specialisten voor Bruggen, viaducten en wegen, Projectmanagers voor Utiliteitsbouw, Calculatoren, Specialisten voor kostenbegrotingen, Inkoop, Productieplanning, Geotechniek, Locatiemanagement, Business development, Spooraanleg en tunnelbouw voor hoge snelheids treinen.

WERVING VOOR DE BOUWSECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INDUSTRIE

KLIK HIER

WERVING VOOR DE MILJEUSECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INSTALLATIE TECHNIEK SECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE ENERGIE SECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INFRASTRUCTURELE SECTOR

KLIK HIER
EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.