WERVING VOOR DE ENERGIE SECTOR

Werving voor de energie sector

Ondanks een uitdagende markt is er een tekort aan kandidaten op de markt met de juiste expertise, opleiding en ervaring. Dit wordt nog versterkt omdat meer mensen met pensioen gaan.

Avancos is al vanaf 2001 aktief met werving en selectie van hoog gekwalificeerd personeel binnen de energie sector. Wij hebben uitstekende kennis van de markt en beschikken over een zorgvuldig opgebouwd netwerk, in Nederland, Zweden en andere Europese landen, Avancos loopt voorop in de recruitment markt voor de wind energie sector. Voor vele vaste klanten, zoals Vattenfall, Gamese, Senvion, Nordex en hun adviseurs, zijn wij in staat geweest (en nog steeds in staat) om het geschikte talent te vinden.

De verschillende specialisaties waarvoor wij kandidaten hebben gevonden zijn o.a.:

Hoogspannings- en laagspannings constructie Projectmanagers, Projectmanagers voor electriciteitsnetwerken en installaties (zowel nationaal als internationaal) . Projectmanagers en automatiserings specialisten voor Windenergie, Waterenergie, en Zonneenergie, alsmede test specialisten.

Neem a.u.b. contact met ons op voor meer informatie en om te onderzoeken of wij u kunnen helpen. Misschien kunnen wij u ook van dienst zijn via iemand in ons netwerk die past op uw vacature

WERVING VOOR DE BOUWSECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INDUSTRIE

KLIK HIER

WERVING VOOR DE MILJEUSECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INSTALLATIE TECHNIEK SECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE ENERGIE SECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INFRASTRUCTURELE SECTOR

KLIK HIER

Just nu utger sig personer falskeligen att arbeta för Avancos och kontaktar individer via Whatsapp och Facebook. Svara inte på de instruktioner som anges.

Om du fått ett misstänkt meddelande så maila gärna en skärmbild av samtalsinformationen eller länken till info@avancos.se samt polisanmäl händelsen Bedrägeri | Polismyndigheten (polisen.se)

This will close in 0 seconds

EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.