WERVING VOOR DE BOUWSECTOR

Werving voor de bouwsector

In de bouwsector groeit de vraag naar gekwalificeerd personeel mede omdat deze sector steeds specialistischer wordt. Energie zuinig bouwen en miljeu bewust bouwen worden steeds belangrijker. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan bedrijven en individuen om multi-disciplinair te werken, met kennis van ( locale) regelgeving, nieuwe wetten en nieuwe technische mogelijkheden.

Avancos heeft uitgebreide ervaring als recruiter binnen de bouwsector, van archtectuur en ontwikkeling tot en met project management, uitvoering , miljeu en infrastructuur.

De gebieden waarin wij onze expertise hebben opgebouwd zijn o.a.: constructie en design van gebouwen, locatie managers, managers inkoop en contract managers, specialisten voor presentatie, calculatie en offertes, energie efficiency, calculatie met betrekking tot miljeu (ISO/BREEAM etc.) ontwerp van verlichtingsprojecten en acoustische projecten, alsmede facility management, zowel in de bouwsector als de weg- en waterbouwsector.

Neem a.u.b. contact met ons op voor meer informatie en om er achter te komen of wij u kunnen helpen. Misschien kunnen wij u ook van dienst zijn via iemand in ons netwerk die past op uw vacature.

WERVING VOOR DE BOUWSECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INDUSTRIE

KLIK HIER

WERVING VOOR DE MILJEUSECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INSTALLATIE TECHNIEK SECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE ENERGIE SECTOR

KLIK HIER

WERVING VOOR DE INFRASTRUCTURELE SECTOR

KLIK HIER
EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.