Rekryterare på plats

Rekryterare på plats

Har du funderat på att anställa en rekryterare eller vill du förstärka ditt nuvarande rekryteringsteam? Då kan det vara fördelaktigt att kontakta oss för att jämföra det alternativet med att ta in en rekryterare från avancos, vilket har följande fördelar:

– Det är billigare än att anställa en rekryterare. Du får tillgång till en rekryterare som har rätt verktyg för att utföra arbetet, exempelvis LinkedIn Recruiter, Monster och vår upparbetade databas med kandidater.

– Det är mindre riskfyllt och mer skalbart än att anställa en egen rekryterare där kapaciteten hos individen du anställer ofta blir avgörande och brukar variera över tid. Du har möjlighet att öka eller minska rekryteringsresurser beroende på vad din organisation behöver. Om du väljer att ta in en rekryterare från avancos kommer vi överens om vilka utfall du önskar i form av exempelvis placeringar. Vi går månadsvis igenom nyckelindikatorer för att se att vi är på rätt väg.

– Du spar tid då du slipper coacha avancos rekryterare inom rekryteringshantverket. Du spar även tid genom att undvika en lång rekryteringsprocess. Vår lösning är operativ och kostnadseffektiv från dag ett. Vi har processer, system och tränade rekryterare inom din bransch som hjälper och avlastar er organisation istället för att ta upp resurser. Vi ser till att alltid sätta oss in i er organisation gällande ledarskap, kultur, struktur med mera för att förstå hur vi kan attrahera kandidater på bästa sätt.

– Avancos har erfarenhet av RPO (Recruitment Process Outsourcing) projekt och kan bistå i alla områden som rör rekrytering. Vi anpassar och bygger våra tjänster efter din organisations behov.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Maila info@avancos.se eller ring 08-744 11 36

Chefs- och Specialistrekrytering

KLICKA HÄR

Kandidatsourcing

KLICKA HÄR

Internationell rekrytering

KLICKA HÄR

Just nu utger sig personer falskeligen att arbeta för Avancos och kontaktar individer via Whatsapp och Facebook. Svara inte på de instruktioner som anges.

Om du fått ett misstänkt meddelande så maila gärna en skärmbild av samtalsinformationen eller länken till info@avancos.se samt polisanmäl händelsen Bedrägeri | Polismyndigheten (polisen.se)

This will close in 0 seconds

EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.