Professionele Dienstverlening

Profesionele Dienstverlening

Onze professionele dienstverlening  bestaat uit de mogelijkheid om een deel of  enkele delen van de zoekprocedure naar nieuw talent aan ons uit handen te geven.

Een internationale recruiteringsoperatie is vaak erg duur zowel qua tijd als qua financiele investering  en deze is moeilijk bij te stellen wanneer er dingen veranderen binnen de onderneming.

De drie onderdelen van onze professionele dienstverlening zijn: het proces, de mensen en het systeem. Om een optimaal resultaat te bereiken dienen zij alledrie te worden gesynchroniseerd en volledig te worden geimplementeerd binnen de organisatie.  Onze ervaringen uit het verleden hebben aangetoond dat onze clienten het aantal vacatures dat zij uit handen moesten geven aan derden konden verminderen met maximaal 80% terwijl de tijdsduur voor de vakaturevervulling afnam met maximaal 75%

Om te onderzoeken of Professionele Dienstverlening voor u interessant kan zijn  brengt u allereerst de huidige situatie in kaart en berekent u de huidige kosten en tijdsduur per ingevulde vakature.  Hoe beter wij de huidige situatie kunnen uitsplitsen in verschillende componenten, hoe duidelijker het plaatje wordt dat wij u kunnen presenteren met betrekking tot een efficientere zoektocht naar nieuw talent.

Meestal blijkt Professionele Dienstverlening zowel goedkoper, efficienter en minder risicovol dan gebruik maken van uw eigen recruitment personeel.

Voor een vrijblijvend advies kunt u ons hiervoor benaderen.

EXECUTIVE SEARCH

KLIK HIER

EXECUTIVE SEARCH

KLIK HIER

INTERNATIONALE WERVING

KLIK HIER

Just nu utger sig personer falskeligen att arbeta för Avancos och kontaktar individer via Whatsapp och Facebook. Svara inte på de instruktioner som anges.

Om du fått ett misstänkt meddelande så maila gärna en skärmbild av samtalsinformationen eller länken till info@avancos.se samt polisanmäl händelsen Bedrägeri | Polismyndigheten (polisen.se)

This will close in 0 seconds

EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.