Kandidatsourcing

Kandidatsourcing

Har ni en väl fungerande rekryteringsprocess men vill öka tillgången på kvalificerade kandidater?
Avancos sourcing-lösning är skräddarsydd för att fylla marknadens mest svårrekryterade kompetens. Den används när företag söker en enklare rekryteringslösning än search (där vi också kontaktar, intervjuar och utvärderar kandidaten för tjänsten ifråga), men som ändå är effektivare än passiva rekryteringslösningar såsom annonsering. 

Med sourcing, till skillnad från annonsering, når du upp till 80 % av marknadens passiva kandidater. Kandidaterna  kontaktas personligen, vilket ger ett mycket högre återkopplingsutfall, än till exempelvis vid social mediarekrytering.

Avancos sourcingteam har tillgång till en databas med över 40 000 kandidater, LinkedIns mest avancerade sourcing-verktyg och andra jobbsiter, samt är tränade i den senaste sourcingmetodiken.

Chefs- och Specialistrekrytering

Klicka Här

Rekryterare på plats

KLICKA HÄR

Internationell rekrytering

KLICKA HÄR

Just nu utger sig personer falskeligen att arbeta för Avancos och kontaktar individer via Whatsapp och Facebook. Svara inte på de instruktioner som anges.

Om du fått ett misstänkt meddelande så maila gärna en skärmbild av samtalsinformationen eller länken till info@avancos.se samt polisanmäl händelsen Bedrägeri | Polismyndigheten (polisen.se)

This will close in 0 seconds

EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.