GDPR

GDPR och Avancos

Bakgrund

EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR) infördes för att förena alla EU-medlemsstaters sätt att reglera datauppgifter, vilket säkerställer att alla dataskyddslagar tillämpas identiskt i alla EU-länder. Det kommer att skydda EU-medborgare från organisationer som använder deras data på ett icke ansvarsfullt sätt och ställa dem till svars för vilken information som delas, var och hur den delas. Avancos har alltid behandlat personuppgifter med stor omsorg och följer alla aspekter av GDPR.

Avancos syfte med att samla in information är att underlätta vårt arbete med att kunna erbjuda kandidater bättre jobbmöjligheter och att tillhandahålla toppkandidater till våra kunder. Information kommer inte att skickas till någon tredje part eller användas på något sätt som inte är relevant för vårt arbete som talangförvärv.


Hur hanterar och behandlar Avancos dina personuppgifter som kandidat?
-Vi arbetar med öppenhet och du har kontroll över de personuppgifter som vi har.
-Vi hanterar personuppgifter med stor omsorg.
-Vi anpassar och implementerar GDPR i alla våra processer, system och med våra partners.

Lagring av personuppgifter
Personuppgifter lagras endast så länge det är nödvändigt. Du kan när som helst kontakta Avancos och begära att dina personuppgifter raderas.

Organisatoriska säkerhetsåtgärder
Avancos har införlivat GDPR-regler med vårt interna kvalitetsstyrningssystem som utvärderas och uppdateras årligen. Våra interna kvalitetsstyrningssystem täcker alla aspekter av personlig integritet och involverar även underleverantörer och leverantörer.

Hur kontrollerar du dina egna data och dina rättigheter
Som nämnts ovan har du möjlighet att när som helst kontakta Avancos och begära att dina personuppgifter ska raderas. Du har också rätt att begära åtkomst till eller extrahera dina personuppgifter.

Om du har frågor eller vill utöva dina rättigheter, vänligen kontakta oss på: info@avancos.eu

EnglishSpainSwedishDutch