Elkraftsingenjör till EnBW

EnBW arbetar med utveckling av solenergi- och vindkraftsprojekt och täcker hela värdekedjan, från identifiering av lämpliga lägen till utveckling, byggnation, service & underhåll samt drift och re-powering.
Teamet i Sverige behöver omgående förstärkas med en elkraftsingenjör som vill säkerställa att våra vindkrafts- och solcellsparker har så bra nätanslutningar som möjligt.

Om rollen:

Rollen som elkraftsingenjör innebär att du arbetar med utredningar, teknisk dokumentation och rapportering. Du är delaktig i utvecklingsprojekt inom både solenergi och vindkraft tillsammans med kollegor internt, inom koncernen, samarbetspartners och externa konsulter. Du följer även med projekten in i drift och ansvarar för rapportering av uppgifter till myndigheter mm.

Tjänsten kräver elingenjör-/elkraftsingenjörsutbildning eller annan el-teknisk utbildning i kombination med branscherfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av nätrelaterade frågor. Du har initiativförmåga, är van att arbeta självständigt, planerar noga och förstår att samverkan och kommunikation är viktig.

Du har goda kunskaper inom Office-paketet. Kompetens runt elnät förväntas liksom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska och svenska. Hanterar du det tyska språket är det meriterande då kontakt med tyska kollegor sker dagligen. Körkort för bil erfordras för tjänsten.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Placeringsort är Falkenberg och/eller Göteborg eller annan ort med möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Du kan vänta dig ett omväxlande och intressant arbete i nära samarbete med kunniga kollegor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Avancos. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Edvardsson,

tfn: 0760 06 46 55, frida.edvardsson@avancos.se.

Dela gärna

Facebook
LinkedIn
Rulla till toppen