Een pijplijn maken van talent – Het sneller vinden van kandidaten

Een pijplijn maken van talent – het sneller vinden van kandidaten

Voor kritieke business rollen, waarbij het soms maanden kan duren voordat de juiste kandidaten worden gevonden, is het belangrijk om snel toegang te krijgen tot talent.

Als een kritieke rol niet snel wordt ingevuld kan dit betekenen dat het bedrijf kansen mist, dat er vertragingen onstaan bij opleveringen , dat de kwaliteit naar beneden gaat, en dat er stressvolle situaties ontstaan bij het bestaande team of management. Ook kan het een hele uitdaging worden om lange termijn planningen te maken, vooral bij bedrijven die afhankelijk zijn van de eisen van hun klanten, of die projectgebonden zijn.

Een pijplijn maken van talent houdt in dat wij het zoekproces, de technologie en ons eigen netwerk inzetten om een lijst van gekwalificeerde kandidaten op te bouwen.  Zodra er iemand gezocht wordt hebben wij de kandidaten reeds in het vizier. Vaak hebben wij  al gescreend  welke van hen geinteresseerd zouden kunnen zijn om nader geinformeerd te worden over de mogelijkheden binnen uw onderneming.

Vanzelfsprekend kunnen wij hierbij ook onze kennis en ervaring gebruiken om kandidaten te introduceren, die goed passen op de desbetreffende vakature.

Een pijplijn maken van talent is een kosten- en tijdsefficiente oplossing voor bedrijven die het aantal functies dat zij in laten vullen door externe recruiters willen verminderen, terwijl zij hierdoor toch kandidaten kunnen bereiken die zij niet zouden kunnen vinden via passieve recruteringsmogelijkheden zoals advertenties.

EXECUTIVE SEARCH

KLIK HIER

PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

KLIK HIER

INTERNATIONALE WERVING

KLIK HIER
EnglishSpainSwedishDutch

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.